Instagrameko kontua izatetik, Donostian gosariak, brunchak eta gozogintza eskaintzen dituen lokala izatera bihurtu da Somos Bakery, kalitatezko eta hurbileko produktuekin lan eginez
Galdera horrek baditu edozenbat hari-mutur eta horiei erreparatuko diegu gaurkoan, hausnarketarako bidea ireki nahian, arrauna, tamalez edo zorionez, ez baita futbola, saskibaloia edo txirrindularitza bezalakoa.
Mantxurriano eta belarrimotz, Donibane Lohizune arrantzale edota Euskalduna ontziolako emakume langileen istorioak kontatu dira besteak beste pantaila handian
Apirilean hasten dute Iruñeko peñek sanferminetarako egin beharreko antolakuntza lana. Zenbait kasutan, peñaren finantzazioari ekarpena egiten diete jaiek, publiko orokorrarentzat zabalik izaten baitira
Bodega Artesana Antonanzak bi urte besterik ez daramatza, eta Catavinum World & Wine Spirits Competition lehiaketan lehen saria lortu du Oro Nómada edariari esker